Betalen en tarieven

Tarieven

De tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende verrichtingen die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de declaratie staat elke verrichting omschreven met een code. Aan elke code is een tarief gekoppeld. Deze tarieven zijn in heel nederland gelijk. Voor de tarieven verwijzen wij naar de website www.nmt.nl

Let wel op de voorwaarden van uw zorgverzekeraar. Enkele zorgverzekeringen hebben hun vergoedingen aangepast.

Kijk voor alle info over vergoedingen op www.allesoverhetgebit.nl

Team Tandartsengroepspraktijk Vrijheid.

Algemene voorwaarden

En dan nu de kleine lettertjes.

  • Graag zien wij dat u op tijd bent voor uw afspraak. Indien u te laat bent loopt u de kans dat u een nieuwe afspraak moet maken
  • Indien u uw afspraak op tijd afmeld ( 24 uur van tevoren) brengen wij u geen kosten in rekening. De kosten bedragen 20 euro per 10 min. behandeltijd.
  • Al onze nota’s worden overgenomen door Infomedics ( voorheen DFA service). Indien u geblokkeerd bent bij infomedics kunnen wij u alleen bij pijn tegen contante betaling helpen.
  • Indien u langer dan 3 jaar niet voor een gebitscontrole bent verschenen wordt u verwijderd uit ons bestand.
  • Indien u een begroting voor een behandeling wenst dient u dit aan te geven aan de tandarts. U krijgt een schriftelijke begroting.
  • Garanties zijn bij medische ingrepen niet mogelijk. De levensduur van een tandheelkundige voorziening is afhankelijk van zeer veel factoren waaronder mondhygiene en speekselsamenstelling. Natuurlijk zullen wij zorg dragen voor een optimaal eindresultaat. Wij beloven ieder werkstuk met zeer veel zorg vervaardigen en zorg te dragen voor een lange levensduur. Voorwaarde is dat u ieder half jaar komt voor een gebitscontrole en reiniging.
  • Alle tandartsen zijn hoofdelijk aansprakelijk. Een klacht met evt. claim dient u te richten aan uw behandelaar. Alleen schriftelijke klachten worden in behandeling genomen. Zie hiervoor ons klachtenformulier.
  • Alle tandartsen zijn aangesloten bij het NMT klachtenrecht.