drs. P. van Seuren
Functie: Tandarts

Na mijn studie tandheelkunde in Nijmegen ben sinds 1998 werkzaam als tandarts. Na een periode van waarneming binnen diverse praktijken in Nederland ben ik samen met Annemieke Voortman Tandartsengroepspraktijk Vrijheid gestart in 2002. Mijn aandachtsgebieden zijn parodontologie, esthetische tandheelkunde waaronder invisalign en kindertandheelkunde.

Ik ben geregistreerd in het BIG register onder nummer: 49048566002 en in het kwaliteitsregister van tandartsen: het KRT.

Ik ben werkzaam op maandag,dinsdag en woensdag de gehele dag, donderdagochtend en vrijdag ochtend.

Judith

Functie: Mondhygieniste

Judith is op maandag, dinsdag en donderdag verbonden aan onze praktijk.

Zij voert uitgebreide gebitsreinigingen en tandvleesbehandelingen uit, Zij mag verdoving geven, Zij geeft voorlichting over het ontstaan van tandvleesaandoeningen, cariës en het effect van voedingsgewoonten op ons gebit.

Ook geeft zij uitgebreide mondhygiëne instructies. Zij is tevens bevoegd om controles uit te voeren.

Emmelie

Functie: Preventie assistente

Emmelie opgeleid tot preventieassistente en is bevoegd om tandsteen te verwijderen in lastige gevallen, anaesthesie te geven, foto's, afdrukken en sealents te maken.

Tessa

Functie: Senior assistente

Tessa is bevoegd om tandsteen te verwijderen, anaesthesie te geven, foto's, afdrukken en sealents te maken. Ook vervaardigt zij in samenwerking met de tandarts restauraties

Swetlana

Functie: assistente

Swetlana is bevoegd om tandsteen te verwijderen, foto's, afdrukken en sealents te maken.

Toe aan aan nieuwe uitdaging in de tandheelkunde en samenwerken met een fantastisch team? Klik dan hier

 

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.

Mw. drs. A. Voortman
Functie: Tandarts

In 1998 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Universiteit van Nijmegen. In 2002 heb ik samen met Paul van Seuren Tandartspraktijk Vrijheid opgezet. Ik ben uiteraard BIG geregistreerd (BIG nr: 19048578502) en KRT geregistreerd, wat inhoudt dat ik mij met enige regelmaat op diverse gebieden naschool. Ik ben aangesloten bij de KNMT.

Mijn aandachtsgebieden zijn endodontologie, esthetische tandheelkunde en kindertandheelkunde. Ik ben werkzaam op maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag.

Yvonne

Functie: Office manager

Yvonne staat u te woord aan de telefoon. Tevens beantwoordt zij uw vragen aan de balie en plant de afspraken.

Christa

Functie: Senior assistente

Christa is bevoegd om tandsteen te verwijderen, anaesthesie te geven, foto's en afdrukken en sealents te maken. Ook vervaardigt zij in samenwerking met de tandarts restauraties.

Deline

Functie: Preventie assistente

Deline opgeleid tot preventieassistente en is bevoegd om tandsteen te verwijderen in lastige gevallen, anaesthesie te geven, foto's, afdrukken en sealents te maken.

Foto Elif

Elif

Functie: assistente

Elif is bevoegd om tandsteen te verwijderen, foto's, afdrukken en sealents te maken.

 

Jolanda Zwakenberg
Functie: Mondhygieniste

Jolanda is op dinsdag en woensdag verbonden aan onze praktijk.

Zij voert uitgebreide gebitsreinigingen en tandvleesbehandelingen uit, Zij mag verdoving geven, Zij geeft voorlichting over het ontstaan van tandvleesaandoeningen, caries en het effect van voedingsgewoonten op ons gebit. Ook geeft zij uitgebreide mondhygiene instructies. Daarnaast is zij bevoegd gaatjes te boren en te vullen.

Iris

Functie: Office manager.

Iris staat u te woord aan de telefoon. Tevens beantwoordt zij uw vragen aan de balie en plant de afspraken.

Siegriet

Functie: assistente

Siegriet is bevoegd om tandsteen te verwijderen, foto's, afdrukken en sealents te maken.

Wendy

Functie: assistente

Wendy is bevoegd om tandsteen te verwijderen, foto's, afdrukken en sealents te maken.

Kamila Onik
Functie: tandarts

Ik ben net als tandarts Voortman en van Seuren afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Ik heb de studie afgerond als tandarts algemeen practicus met de aandachtsgebieden kroon- en brugwerk en esthetische tandheelkunde. Sindsdien volg ik regelmatig diverse bijscholingen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en kwaliteitseisen binnen de mondzorg. Mijn prioriteiten liggen bij de preventie mondzorg. Met deze preventieve mondzorg voorkomen we (zoveel mogelijk) gaatjes, ontstekingen, beschadigd tandvlees etc. Ik ben BIG geregistreerd onder nummer 299236906502 en aangesloten bij de KNMT.

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg