INVISALIGN, een mooi alternatief voor een blokjesbeugel
                 

Met Invisalign zal bijna niemand zien dat jij je tanden recht laat zetten. De Invisalign behandeling bestaat uit een serie uitneembare, transparante hoesjes (aligners) die speciaal voor jouw gebit op maat worden gemaakt. Iedere 2 weken wordt de aligner vervangen door een nieuwe die net iets verschilt van de vorige. Zo worden je tanden en kiezen stapje voor stapje in de juiste positie gezet.

Bij het vrijblijvende eerste consult kunnen we samen bekijken welke behandeling het beste bij jouw wensen aansluit. Indien je kiest voor een behandeling met Invisalign, worden er afdrukken van je gebit gemaakt en mondfoto’s die vervolgens naar Invisalign worden opgestuurd. Op basis van deze afdrukken, de (röntgen)foto’s en de wensen van de patient wordt er een 3-D simulatie gemaakt, dat je samen met de tandarts kunt bespreken. Zo zie je hoe jouw lach aan het einde van de behandeling kan worden. Ook wordt er aangegeven waar de attachements (kleine bolletjes doorzichtig vulmateriaal) geplaatst op uw tanden voor extra houvast voor de beugel.

Door onze kennis en ervaring hebben wij inmiddels de GOLD status bereikt. Doordat wij veel Invisalign behandelingen uitvoeren, kunnen wij de kosten voor jou zo laag mogelijk houden.

Nog even een aantal voordelen op een rijtje:

  • Invisalign aligners vormen een esthetisch alternatief voor de blokjes beugel.
  • Invisalign is zowel geschikt voor tieners als volwassenen
  • De aligners zijn uitneembaar dus veel praktischer in gebruik. Je kunt hem uitdoen voor sporten, belangrijke gesprekken of bijvoorbeeld het bespelen van een blaasinstrument.
  • De behandeling is voorspelbaar. Je weet waar je aan toe bent, hoeveel bitjes je nodig hebt en hoe lang de behandeling ongeveer gaat duren.
  • Met Invisalign aligners kunt u uw tanden normaal poetsen en tandenstokers gebruiken, iets wat met een normale blokjesbeugel erg lastig is.
  • Invisalign aligners hebben in tegenstelling tot een blokjesbeugel geen metalen draden of slotjes.
  • De behandeling zorgt ervoor dat het tandvlees gezond blijft.
  • De behandeling is minder pijnlijk doordat het een stuk prettiger is om te dragen, aangezien een slotjesbeugel in de wangen en lippen kan prikken.

Wij hebben geen wachtlijst, waardoor we de behandeling snel kunnen starten.

Neem telefonisch contact op voor meer informatie en om vrijblijvend een afspraak te maken.

 

 

 

Websiteinstellingen
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg
Verberg